Ще съдя депутата от БСП Стоян Мирчев. Това е спечелено

...
Ще съдя депутата от БСП Стоян Мирчев. Това е спечелено
Коментари Харесай

Божидар Димитров оповести страшната истина за здравето си! Пенсионира се, защото...

Ще осъждам депутата от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев. Това е извоювано дело. Това съобщи проф. Божидар Димитров, който бе упрекнат от социалиста, че е сключвал контракти с родственици. В края на месец септември от Българска социалистическа партия насочиха запитване до Министерството на културата по отношение на договорните и финансови връзки сред Националния исторически музей и две юридически лица - комерсиално сдружение " Акшаена-2007 " ООД и Сдружение " Плиска ". Стоян Мирчев и сътрудника му Явор Божанков настояват, че има връзки сред държавния НИМ и компаниите, в които работят родственици на шефа и имат стопански връзки в сферите, за които се отпускат държавни пари за културна активност от самата институция НИМ.

„ Не съм сключвал контракти с родственици. Фирмата " Акшаена-2007 " ООД не е на щерка ми. В нея вземат участие 7-8 индивида. А съдружие " Плиска " е фондацията, която събира пари за Плиска”, отсече той в утринния блок на bTV.

Проф. Димитров бе безапелационен, че тези обвинявания нямат нищо общо с решението му да напусне Националния исторически музей.

„ Този август бях на инспекционна обиколка по крепостите. Други години това не ме е уморявало. Тази година обаче беше доста горещо, 43 градуса. В колата имаше климатик. Когато излязох на открито, имах възприятието, че нещо ме удари по главата. Пребледнял съм, облегнал съм се на колата. Аз не се уплаших, само че сътрудника се уплаши. Каза, че си е помислил, че скоро ще прави кръст. След това влязох в болница. Изкарах осем дни там и взех решение, че ми стига толкова”, сподели той.

Пред трите водещи в студиото на bTV той показа и персонални неща от живота си. Професорът обсипа с похвали журналистките и призна, че в никакъв случай няма да каже неприятна дума за жена, когато в действителност е хубава. „ Казвал съм на грозновати дами, че са хубави с вярата Господ да ми елементарни, въпреки всичко съм направил толкоз църкви”, пошегува се той.

„ Бих предпочел да съм в Ада, тъй като забавните хора са там - Хитлер, Сталин. Бих могъл да ги подпитвам, да върша изявленията с тях”, сподели още проф. Димитров.







Той сподели и фотоси от детските си години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР