Ще съдим лекаря, защото не оказа първа помощ на внучката

...
Ще съдим лекаря, защото не оказа първа помощ на внучката
Коментари Харесай

Бабата на убитата Кристин ще съди лекаря от спешна помощ

Ще съдим лекаря, тъй като не оказа първа помощ на внучката ми, също и болничното заведение, тъй като не беше готова за този тежък случай. Това сподели пред Би Ти Ви Милка Георгиева, баба на умрялата 7-годишна Кристин от сливенското село Сотиря.

Детето беше изнасилено и пребито, умря от раните си в сливенската болница. Обвинен за убийството му е 21-годишният Мартин Трифонов, който направи цялостни признания.

Д-р Недко Димитров, отзовал се на сигнала за пребитото дете, вини бабата за това, че не е съумял да окаже първа помощ на момиченцето. Той признава, че е седнал при водача, а не при пациента.

Лекарят твърди, че почнал да преглежда детето, само че бабата му попречила. „ При това състояние аз нито мога да продължа прегледа, тъй като нямам достъп, тя врещи, крещи и го стиска... и освен това състояние аз нямам избор, по най-бързия метод би трябвало да го превозвам до лечебно заведение ”, описа доктор Димитров.

Господинът, наименуван „ доктор ”, даже се наведе над нея, даже не беседва с нея, безапелационна е Милка Георгиева. По думите ѝ колата за спешна помощ не е била оборудвана за тежкия случай.

Тя чака доктор Недко Димитров да бъде осъден и упорства той да си скъса дипломата на доктор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР