Ще реставрираме, когато реставрираме държавата наново. Без Господа нищо не

...
Ще реставрираме, когато реставрираме държавата наново. Без Господа нищо не
Коментари Харесай

Борисов: Дълг след дълг, спрете се, ще плащат децата! Какво ги правят тези милиарди?!

Ще реставрираме, когато реставрираме страната отначало. Без Господа нищо не може да се направи. Това съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов по време на визитата си на манастир в Кюстендилско. Миналата седмица 60 000 лв. от партийната дотация пратих на варненския епископ, уточни още той и добави, че Бачковският манастир е станал прелестен.

Откакто сме се дръпнали - нито един саниран блок. Не било хубаво - ами направете си в този момент, като не е хубаво, разяснява водачът на ГЕРБ по адрес на актуалното държавно управление. Дълг след дълг, спрете се, тъй като ще заплащат децата ви!, съобщи някогашният министър председател.

„ В момента подвигат тавана на 10 милиарда дълг. Какво ги вършат тези милиарди ", попита някогашният министър председател. Той засегна и отговорностите от 16 млн. лв., които има най-голямата незабавна болница у нас - „ Пирогов ". „ Болницата беше в окаяно положение. Започнахме поделение по поделение. Стана приказна. Вчера прочетох - 16 млн. дълг. Тези задължения ще ги заплащат децата.

Спрете се, бе! Дълг след дълг ", сподели Борисов. Игуменът и игуменката на светата обител благодариха на Борисов, че само той се е погрижил за манастира, който е бил пред раздробяване. " Молим се за вас! Винаги сте в молитвите ни за вашето благоденствие ", съобщи игуменката на манастира.

" Вие обичате, църквата, Бога и хората. И с вярата би трябвало да вървим напред ", прибавиха духовниците. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра стотици симпатизанти на партията в Кюстендил по време на обиколката си в региона. Присъстващите в залата го посрещнаха с възгласи " Бойко ".

С Борисов са депутатите от ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, Делян Добрев, Томислав Дончев, Христо Терзийски и Георг Георгиев, както и кметът на Кюстендил Петър Паунов. " Животът не се прпомени и то не в посоката, която бихме желали. В началото на предходната година природният газ беше 25 лева, в този момент 152 лева Няма да позволим огорчението да ни ослепява, а сме тук да си дадем равносметка ", сподели кметът на Кюстендил Петър Паунов по време на откриването на събранието.

Той посочи, че страната е обърнала тил на общините. 53 здания били санирани по време на ръководството на ГЕРБ. " Снощи в кръчмата разговарях с компания и те питат за какво няма митинги. Защо ли? Защото хората са толкоз обезпокоени, че влагат всичките си старания за това по какъв начин да икономисват пари. За За 1 година 15 милиарда лева изчезнаха от банките.

Тази година излиза, че единствено през тази година ще изтеглят приблизително по 2000 лева от всеки един от нас. Те считат да усилят дълга на 50 милиарда лева, което значи, че в края на техния мандат всеки един от нас ще бъдли по 10 хиляди лева Ако децата и внуците ни връщат тези пари, всяко едно от тях ще би трябвало да заплаща по 30 хиляди лева "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР