Ще решават с референдум да се връща ли казармата или

...
Ще решават с референдум да се връща ли казармата или
Коментари Харесай

Ще решават с референдум да се връща ли казармата или не

Ще вземат решение с референдум да се връща ли казармата или не Да се върне ли казармата или не би трябвало да решат българските жители. Това може да стане на референдум дружно с изборите за евродепутати или локалните избори.
 

Това съобщи пред Дарик някогашният шеф на Генералния щаб на Българската войска , в този момент ръководител на Съюза на сержантите и офицерите от запаса и запаса, о.р. ген. Златан Стойков . Според него връщането на наложителната наборна военна работа ще помогне да бъде преодолян недокомплекта в армията.
 

Вече повече от осем години в обществото се разяснява връщането на казармата, съобщи генералът от запаса Златан Стойков. Според него връщането на казармата ще подкрепи попълването на свободните позиции в армията .
 


Ако наборната военна работа бъде възобновена, подготовката на бойците може да бъде от 6 месеца до една година, уточни Златан Стойков. Той счита също, че  попълването на военновременните формирования би трябвало да се регламентира със закон, като на две или три години организират преподготовка.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР