Ще разберете защо казват, че “любовта върти света. Ще имате

...
Ще разберете защо казват, че “любовта върти света. Ще имате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Ще разберете за какво споделят, че “любовта върти света ”. Ще имате предпочитание да отделите част от времето си за културни занимания и алтруистични действия.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Напрежението е в самите вас, тъй че не обвинявайте другите. Най-добре е да се справите със личните си страхове, тогава нещата ще се случват по различен метод или най-малкото - вие ще ги възприемате друго.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Малко сложен ден. Наяве може да излязат скрити усеща и нечие недоброжелателно отношение. Колкото и да ви мъчително, би трябвало да се примирите с обстоятелството, че не всички хора могат да ви бъдат другари. Днес не се доверявайте никому.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Личните връзки ще имат преди всичко значение през днешния ден. Дори опълчването може да се окаже потребно и да ви научи на нещо ново. Темпото ви на работа може да се позабави, само че пък може да разберете много скъпи неща за някаква нова работа.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще се чувствате свободни и цялостни с сила за нови дейности. Идеален миг за пътешестване или пък за взимане на изпити. Вълнения няма да ви липсват, изключително сърдечни, нищо чудно през днешния ден да поставите началото на нова връзка.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес е добре да не прекалявате в нищо, само че най-много в яденето. Прекалената ви прибързаност може да стане причина за трудови злополуки, гледайте какво вършиме, вместо да приказвате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ден за остарели и нови другарства. Ще имате предпочитание да почувствате простите житейски наслади и за какво да не го извършите. Дори в работата ще ви предложат по-интересна задача. Днес в действителност можете да усетите пролетта в душата си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Денят е много деен. Избягвайте скучните и досадни хора, единствено ще ви изгубят времето. Не се впечатлявайте прекомерно от думите на сътрудниците си и не им се доверявайте изцяло, в последна сметка отговорността за дейностите ви си е персонално ваша.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Желанието ви за смяна е изцяло обяснимо, само че е редно да положите и малко старания, в случай че желаете да го осъществите. Днес е добре да поразчистите насъбраните книжа и да въведете малко ред в нещата си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не бързайте доста да не се срамувате след това от следствията. Бъдете по-сдържани в изявленията си и не избързвайте в преценките си за нещата. Сравнително добре се развиват комерсиалните действия, въпреки и не с стремежи резултат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР