Ще работя затова да бъдем заедно на изборите. Дай Боже

...
Ще работя затова да бъдем заедно на изборите. Дай Боже
Коментари Харесай

Сидеров към войводите: Бием ли се помежду си, няма как да бием общия враг


" Ще работя по тази причина да бъдем дружно на изборите. Дай Боже разсъдъкът да надделее и да стигнем до съгласие, че ще реализираме триумф на изборите ". Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров по време на гостуването си на VII-ия постоянен конгрес на Политическа партия " Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване ". НФСБ обаче не изпратиха собствен представител на събитието, а на вчерашното си посещаване в Сливен водачът Валери Симеонов удостовери, че партията му ще се яви независимо на евроизборите.

Трябва да покажем на хората, че п атриотичната концепция е политически израз, с който можем да продължим напред, сподели още Сидеров. " Ние не сме мижитурки и безлични хора, само че съм уверен, че тези избори, които идват наесен, локалните са по-важни ", безапелационен е той. По думите му политическата история не свършва с изборите.

" Именно изборите на есен са доста значими и на тях би трябвало да затвърдим патриотичната концепция ", уточни водачът на " Атака ".
 За Сидеров е значимо да се изкара мандата макар евроизборите
За Сидеров е значимо да се изкара мандата макар евроизборите

Не гледал към евролистата, а се бил насочил към благородни дела

Трябва да се поучим от грешките си , прикани атакистът и добави, че каквото и да става, мандатът би трябвало да се приключи, с цел да може коментатори и критици да погледнат в целокупност какво е направено.

Волен Сидеров благодари за дълбокото съдействие като ръководител на Оперативна програма. Той съобщи, че обединението работи отлично и се надява да остане по този начин и за оставащата част от мандата.

" Няма да премерваме напъните кой какъв брой е направил , само че в случай че в този момент имаме комплициран въпрос в нашите връзки, с разсъдък можем да го преодолеем ", сподели още Сидеров.
 Каракачанов оставя отворена врата за коалиция за евроизборите
Каракачанов оставя отворена врата за коалиция за евроизборите

Той вижда война сред две цивилизации - християнската просвета и ислямския коренен свят

Сидеров изрично съобщи, че той е за единение, за единно явяване на " Обединени патриоти " на европейските избори.

" Ако с този апел, с това обръщение остана на този конгрес, ще бъда удовлетворен. Да го чуят и други, да го чуе цяла България ", сподели Сидеров и пожела триумф на конгреса на Вътрешна македонска революционна организация.

" Бог да пази България. Бием ли се между тях, няма по какъв начин да бием общия зложелател " , сподели шефът на " Атака ". " Най-лесното е да се разделим, a по-трудното е да се явим дружно. Въпросът е можем ли в този момент да го създадем. От моя позиция, като водач на партия " Атака ", аз споделям, че можем. Не е завършила тази опция. Казвам го с убедеността, че мога да предявя искания. Защо този, за какво оня? Не, няма да го направя. Аз няма да имам искания и ще работя за това да бъдем дружно ", съобщи изрично Сидеров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР