Ще продължим и ще разширим програмата за реклама и промотиране

...
Ще продължим и ще разширим програмата за реклама и промотиране
Коментари Харесай

Програмата за реклама на черноморските общини ще бъде разширена | Министерството на туризма разработва още два проекта в помощ на бранша

„ Ще продължим и ще разтеглим програмата за реклама и промотиране на черноморските общини и за вътрешността на страната. Реално с тази промяна започнахме да работим за летен сезон 2024 още в края на предишното лято и чакам положителните резултати от нея да се отразят и на хотелиерите “, сподели министърът на туризма Зарица Динкова по време на Черноморски конгрес за туризъм и хотели Hospitality & Tourism Summit 2024.

Министър Динкова акцентира, че еврокомисарят за вътрешния пазар Тиери Бретон демонстрира цялостното си схващане за продължаването на 9%-ната ставка на Данък добавена стойност, до края на актуалната година, само че за това би трябвало да бъде открит съответният механизъм. Освен това, министерството работи по още два плана на национално равнище посредством, които ще бъде подкрепят българският туристически бранш.

„ Първият от тях е обвързван с последствията, които бизнесът понася в резултат на военния спор е Украйна, а вторият инструмент е привързан с нововъведенията, тъй че българските хотелиери да бъдат конкурентно способни посредством резистентност “, съобщи министър Динкова.

„ Българският хотелиерски отрасъл би трябвало да бъде конкурентноспособен на западните си сътрудници, тъй като България е сигурна и постоянна дестинация. Именно такива са и отзивите от растящите италиански и испански пазари. Българското вино, просвета и достоверност печелят интереса на хората и това ще е фокусът на туристическия артикул, който предлагаме, с цел да стане конкурентноспособен и резистентен “, акцентира министър Динкова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР