Ще продължим да бъдем такива, каквито сме – без политическо

...
Ще продължим да бъдем такива, каквито сме – без политическо
Коментари Харесай

Има такъв народ обеща на Радев да е предвидим партньор, но ако и другите партии са

Ще продължим да бъдем такива, каквито сме – без политическо двуличие, ще назоваваме нещата такива, каквито са. Ще бъдем предвидими и лоялни сътрудници, в случай че сътрудниците от останалите парламентарно показани сили също бъдат такива. Това сподели депутатът от " ИТН " Тошко Йорданов на днешните съвещания при президента Румен Радев .

На тях участват Йорданов, Виктория Василева, Ива Митева и Любомир Каримански.
Радев към Българска социалистическа партия: Очаквам, че ще бъдете мощен обществен вектор в новото ръководство
Провеждаме трети цикъл съвещания за тази година, уповавам се да бъде финален. С тези думи президентът Румен Радев посрещна на консулт...

" Ние декларирахме от дълго време, че ще създадем всичко, което е по нашите сили, да има едно обикновено държавно управление в страната. Предизвикателствата сега са много по-големи, в сравнение с бяха преди три месеца ", добави той.

По думите му моделът ГЕРБ и Движение за права и свободи към момента не е разграден и от партията на Слави Трифонов се надяват да има задоволително здрав разсъдък в останалите партии, с цел да се случи това.

" Вашата политическа мощ към този момент потвърди себе си като част от смяната на България. Много български гласоподаватели не престават да виждат във вас вярата за една нова и откровена политика, която посочва ясно проблемите и решенията, а не ги замита под килима ", съобщи от своя страна президентът.

" Убеден съм, че с опита, изключително от миналата година, вие към този момент имате ясна визия за провокациите и дилемите пред едно ново ръководство и имате подготвеност да допринесете интензивно за тяхното решение ", сподели Радев.
ГЕРБ разгласи, че ще държи президента виновен за решенията на бъдещото държавно управление
Според анонсите бъдещото държавно управление е " фейслифт " на служебния кабинет. Уведомихме президента, че ще го държим виновен, защото той...

Според него задължението, който партиите са поели, за честно ръководство на база на знанието и честността е значим в политическа среда, в която постоянно произволът незнанието и арогантността са вземали връх.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР