Ще продължи ли Лудогорец пълната си хегемония в първенството с

...
Ще продължи ли Лудогорец пълната си хегемония в първенството с
Коментари Харесай

Удължаване на хегемонията на "Лудогорец" или чудо за ЦСКА

Ще продължи ли " Лудогорец " цялостната си надмощие в шампионата с осма поредна купа? Или ЦСКА ще реализира знамение, като спре шампионската серия на състава от Разград?

Отговорът ще бъде даден довечера след последния кръг в Първа лига. " Лудогорец " води с точка пред алените преди решителните мачове.

Шампионите одобряват " Черно море ", а ЦСКА е хазаин на " Ботев " (Пловдив). Двата тима взеха ограничения, с цел да привлекат повече последователи, като понижиха цените на билетите.

БФС разгласи, че и на двата стадиона ще има купа и медали, с цел да може първенецът да бъде награден незабавно.

Фотогалерия: Зрелище без голове във втория двубой сред "Лудогорец " и ЦСКА >

" Лудогорец " изпитва необикновени съмнения от началото на 2019 година, като позволи няколко изненадващи резултата и загуба на точки. В предния си мач първенците взеха значима победа с 2:0 против " Ботев " в Пловдив и остават във водеща позиция, като зависят единствено от себе си.

Проблем пред тима е, че голмайсторът Клаудиу Кешеру е осъден.

" Излизаме против " Черно море " - един обичайно неуместен противник за нас. Победата ще ни подсигурява осмата купа. Хубаво е да печелиш следващи шампионски трофеи, само че никой не е абониран за това ", сподели изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев след триумфа против " Ботев ".

" Нито една година не е лесна сама по себе си. Виждате, изпитваме съществени усложнения. Надявам се нашите момчета в петък да изиграят мощен мач и да станем първенци за осми път ", добави той.

ЦСКА завоюва дербито с " Левски " (2:0) и запази фантазиите си да стъпи на шампионския връх. Червените се нуждаят както от наложителна победа против " Ботев ", по този начин и от неверна стъпка на " Лудогорец ".

" Разбира се, че имам вяра в чудеса, аз имам вяра в Бог. Може да се случват чудеса. Сега би трябвало да се подготвим за мача в петък ", сподели нападателят на ЦСКА Евандро.

В същия дух се изрече и треньорът на алените Добромир Митов. " Вярваме до последно, до момента в който има късмет. Ако Господ реши, може да станем първенци. Пред наша аудитория би трябвало да излезем и да го спечелим (последния мач) ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР