Ще продължи ли Георги Илиев с футбола или ще окачи

...
Ще продължи ли Георги Илиев с футбола или ще окачи
Коментари Харесай

Илиан Илиев: За всеки треньор е добре да има футболист като Георги Илиев

Ще продължи ли Георги Илиев с футбола или ще окачи обувките на пирона? Това е огромният въпрос, който вълнува последователите на Черно море сега.

За „ Народно дело Седмицата ” 37-годишният капитан разгласи, че ще вземе решение след края на сезона, който приключва на 24 май. Това значи, че в края на месеца или най-късно в първите дни на юни на „ Тича ” ще са наясно дали ще продължат да разчитат на най-хубавия си футболист.

„ Честно казано, не съм мислил по този въпрос. В мислите ми са единствено оставащите срещи през май. Но щом ме питате за бъдещето ми, ще ви кажа, че то ще стане ясно след диалог с треньора и управлението след края на сезона. ”, съобщи за „ Народно дело Седмицата ” Георги.

Също за нашия вестник треньорът на „ моряците ” Илиан Илиев отговори дипломатично, когато бе запитан дали Георги Илиев влиза в сметките му за другото състезание.

„ Единственото, което мога да кажа, е че за всеки треньор е добре да има футболист като Георги Илиев. ”, съобщи Илиан Илиев.

В момента Георги Илиев е с 439 мача и 82 гола в Първа лига. Той единствено на 15 мача от върха по изиграни мачове в елита на Марин Бакалов – 454. Простата аритметика сочи, че в случай че Жоро продължи да играе, ще усъвършенства брадясалото достижение през есента.

Иначе за родния си клуб Жоро е записал 316 мача и 71 гола при майсторите. По изиграни срещи е четвърти след Тодор Марев – 422, Стефан Богомилов – 353, и Димитър Боснов – 343, а по вкарани голове – втори, след Стефан Богомилов, който има 162.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР