Ще продължаваме работата си за подобряване на живота на жителите

...
Ще продължаваме работата си за подобряване на живота на жителите
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Якимово: С работата си през последните години доказахме, че заслужаваме доверието на хората

Ще продължаваме работата си за възстановяване на живота на жителите на община Якимово, поеха ангажимент кандидат-кметът Георги Георгиев, претендентите на ГЕРБ за общински съветници и претендентите за кметове на кметства в общината на старта на предизборната си акция. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.



Всички те бяха подкрепени от народните представители на ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова и регионалния шеф Росен Белчев.



„ С горделивост мога да застана през днешния ден пред вас, тъй като през последните години ние свършихме доста работата в доста браншове. Доказахме, че може да ни имате доверие и да развиваме дружно Якимово. Номерът ни в бюлетината е 43 и аз откривам символика в него. 4 – това е идният четвърти мандат, а 3 – миналите три сполучливи мандата”, съобщи Георги Георгиев пред съидейниците и симпатизантите, които се бяха събрали в центъра на Якимово.



„ Щастлив съм, че с сътрудника Ирена Димова сме измежду вас и сте се събрали толкоз доста хора да ни подкрепите. Това е почитание освен към нас, само че и към кандидат-кмета Георги Георгиев и екипа му. Изключително прелестно ни стана, когато с сътрудниците видяхме да работят толкоз машини, да се асфалтират толкоз улици, да се усъвършенства цялата инфраструктурна мрежа. Прави чест на Георги, че той и екипът му работят интензивно, с цел да се възползват оптимално от опциите на програмата за развиване на селските региони и неслучайно средствата бяха напълно усвоени “, съобщи регионалният координатор на ГЕРБ-Монтана и национален представители Дилян Димитров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР