Ще продължа да се боря за здравето Ви преди всичко.

...
Ще продължа да се боря за здравето Ви преди всичко.
Коментари Харесай

Борисов се обърна към медиците навръх празника: Аз няма да превърна държавата в морга

Ще продължа да се боря за здравето Ви на първо място. И изрично няма да бъда този, който ще трансформира страната в морга.

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави здравните служащи по случай професионалния им празник. Борисов написа във фейсбук страницата си:

Скъпи лекари, медицински сестри, санитари, фармацевти и лаборанти, приветствам Ви по случай Световния ден на здравето и професионалния празник на здравните служащи в България! Поклон пред Вашата човещина, мощ и голяма отговорност да се грижите за другия. Тази година посрещаме празника в друга конюнктура. Намираме се в рецесия, която завари неподготвени всички страни в света. Врагът е незабележим, чужд. За някои изглеждаше безопасен първоначално, само че през днешния ден ни е изправил пред тежко тестване. В тази борба против епидемията няма потребност от нападатели, всички сме бранители. Само в случай че сме единни и виновни можем да изградим защитна стена против болестта. С нея ще браним освен себе си, само че и близък. Защото вредите върху стопанската система, колкото и да са тежки, ще ги възстановим рано или късно. Човешкият живот обаче е незаместим. Само здравият човек даже да се препъне, ще има сили да се изправи и да продължи пътя си. Днес всички дружно поставяме старания и поносим ограничения в всекидневието си в името на здравето. През годините съм успявал безпогрешно да чувствам недоволството на хората, да слушам рецензията им. И в никакъв случай не съм оставал апатичен. Това ще продължи и отсега нататък. Днес обаче обстановката е друга. Виждам каква тежест понася всеки поради битката против епидемията. Но Ви убеждавам, че всичко това си коства. Предприетите дейности от нас дават резултат. Колкото повече дисциплинираност и отговорност покажем в този момент, толкоз по-бързо и по-леко ще преминем през пика на епидемията. Нито една мярка обаче няма смисъл, в случай че не се ползва от всички на всички места. Допуснем ли отклоняване или разхлабване - последствията ще са страшни и непредвидими. Вече изказах своята респект към лекарите. Те са герои. Но да си воин през днешния ден значи и да спазваш ограниченията. Така също спасяваш животи.

Не мога да Ви обещая, че по-късно предизвикателство всичко ще бъде както преди, само че Ви давам дума, че ще положа всички старания България да продължи пътя си напред. Благодаря на българските лекари и на всички български жители за това, че в такива сложни моменти демонстрират какъв брой мощен и заслужен народ сме, единен към този момент 13 века в една огромна идея – да пребъде България.

Днес се преклонявам с възприятие на горделивост пред всеки един български жител. Към всеки един от Вас. Защото всеки е воин. Ще продължа да се боря за здравето Ви на първо място. И изрично няма да бъда този, който ще трансформира страната в морга. Отказвам да бъда този, който да взема решение кой да диша и кой не. Предпочитам да изтърпя всички рецензии поради ограничаващите ограничения. Предпочитам да преживеем редица неволи, само че да останем живи. И по този начин да излезем от рецесията. Защото страната - това сме всички ние и всеки един живот е скъп. Това е и ще продължи да бъде нашата философия!



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 1 секунда) Рейтинг: 71606 | Одобрение: 35621 че ти си я трансформирал. отново сме си първи по смъртност в Европа НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изра
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР