Ще продължа да работя за инвестиции във всяко населено място,

...
Ще продължа да работя за инвестиции във всяко населено място,
Коментари Харесай

Лиляна Павлова в Самоков: Ще продължа да работя за инвестиции във всяко населено място

Ще продължа да работя за вложения във всяко обитаемо място, употребявайки европейските средства. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова по време на среща - полемика под мотото „ Европа ни чува”. Срещата се организира в Младежкия дом на град Самоков и в нея взеха присъединяване регионалният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинският началник на ГЕРБ-Самоков и депутат Валентин Милушев, сътрудниците му народни представители Десислава Атанасова, Спас Гърневски и Тома Биков, претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Александър Йорданов, както и над 150 поданици на община Самоков.

„ Европа е тук, в България, и ще продължа да работя за това всеки българин да усети изгодите от участието ни в Европейски Съюз. Всяко обитаемо място заслужава да получи нужното внимание, с цел да намерим капацитета му за развиване и да получи нужната поддръжка. За мен постоянно е била значима задачата за развиването на районите. Пълноправен член сме на Европейския съюз и това ни носи единствено изгоди “, означи Лиляна Павлова и добави, че в случай че ГЕРБ завоюва най – доста мандати - българската позиция в отбрана на националните ползи ще бъде ясна, безапелационна и обединена.



От своя страна претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Александър Йорданов направи ретроспрекция на развиването на Европейския съюз от неговото основаване до наши дни. Той съобщи, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили са естествените съдружни партьори, като част от едно политическо семейство. „ Където е Александър Йорданов – там е победата”, с закачлив звук приключи словото си шестият в листата.

Народният представител Десислава Атанасова означи, че листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идните европейски избори се състои само от потвърдени експерти. „ Имаме различим и многоуважаван еврокомисар по цифрова стопанска система и общество в лицето на Мария Габриел, която е и лидер на листата”, разяснява Атанасова.

Колегата й Тома Биков акцентира, че в листата на Българска социалистическа партия намират място хора, търсещи реваншизъм. „ Тяхната цел е победа непременно на европейските избори, даже и единствено с един глас - с цел да търсят път към предварителни парламентарни избори. До този миг акцията на Българска социалистическа партия се показва в замерване с тиня по съперниците, без никакви смислени послания “, посочи депутатът.



„ Предстои тежка борба на 26 май. Компроматната война тече с цялостна мощ. Българска социалистическа партия се пробва по всякакъв начин да замете достиженията на България”, сподели на собствен ред Спас Гърневски. Той похвали сътрудника си Валенти Милушев, че работи крепко и твърдо отстоява ползите на региона, от която е определен. Поредното доказателство за това е неотдавна стартиралият план по рехабилитация на първокласния път сред Самоков и Дупница.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР