ще признава тестовете за Covid-19 за разход на компаниите. Това

...
ще признава тестовете за Covid-19 за разход на компаниите. Това
Коментари Харесай

НАП ще признава тестовете за COVID-19 за разход на компаниите

ще признава тестванията за Covid-19 за разход на фирмите. Това излиза наяве от напътствие на приходната организация, представено от БНР.
Тъй като работодателите са задължени да обезпечат здравословни и безвредни условия на труд, Националната организация за приходите издаде напътствие, съгласно което PCR и други проби – да вземем за пример антигенни, за Covid-19 могат да бъдат приети на работодателите за разход.
 Напомняне: Данъчните облекчения за деца посредством шеф се заявават до края на декевмри Напомняне: Данъчните облекчения за деца посредством шеф се заявават до края на декевмри
До края на декември служащите или чиновниците би трябвало да показват нужните документи пред своите работодатели по главното трудо...
От приходната организация допълват, че би трябвало да са спазени условията за документална аргументираност и да бъдат показан примитивен счетоводен документ по смисъла на Закона за счетоводството, отразяващ правилно стопанската интервенция.
Указанието на приходната организация се базира на разнообразни членове от Кодекса на труда и Закона за здравето, в които са разказани уговорките на работодателите по обезпечаване на здравословна среда и надзор на риска – в тази ситуация заболеваемост от ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР