Ще привлечем инвестиции, когато се преборим с корупциятаВиждайки, с каква

...
Ще привлечем инвестиции, когато се преборим с корупциятаВиждайки, с каква
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Защо Фолксваген отиват в Турция? Борисов да отговори

Ще притеглим вложения, когато се преборим с корупцията

„ Виждайки, с каква експедитивност, озлобление и единодушие Движение за права и свободи, ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация прокараха на две четения в един ден законопроектите за бюджета и ратификацията на споразументието за закупуване на самолетите, нямам доверие, че мнението им по тематиката ще се промени, макар ветото на президента “. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на наложеното от президента Румен Радев несъгласие за закупуването на F-16. Тя бе безапелационна, че Българска социалистическа партия поддържа ветото и напомни, че още преди то да бъде наложено социалистите са изказали съвсем същите причини срещу признатите в Народното събрание законопроекти. Това заяви пресцентърът на Българска социалистическа партия.

Относно номинацията на Иван Гешев за основен прокурор, водачът на левицата прикани да се изчака до 29 юли, тъй като е допустимо да има и други номинации и тогава ще има коментар.

Корнелия Нинова разяснява и появилата се в немски медии информация, че " Фолксваген " няма да влага в България и добави, че за жалост отлив на вложения има. „ Много компании избират да влагат в други страни или да пренасочат бизнеса си там поради няколко аргументи – неустановеност, корупция и липса на естествени административни услуги. Никой огромен вложител няма да пристигна в България, в случай че желае да се развива, при тези условия “, разяснява още Нинова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР