Ще присъстваме в зала след провеждане на избори и когато

...
Ще присъстваме в зала след провеждане на избори и когато
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: В ГЕРБ са обладани от БСП, защото ще спечелим евроизборите

Ще присъстваме в зала след осъществяване на избори и когато бъдат определени хора, които не възпроизвеждат безпорядък, а мислят за просперитета на страната.

Това съобщи от трибуната на Народното събрание заместник-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев по време на дебата за избора на управление на ЦИК. „ Това, което виждам е обладаването на Цветан Цветанов от българските социалисти. Мога да заявя следното - господин Цветанов, вие сте обладан от това, което се случва при нас. Чест за всяка една политическа мощ е да има толкоз доста политици и да има спор за мястото на тези политици. Силно се надявам, че и при вас ще има подобен спор, за жалост не съм уверен, че ще се случи. При вас претендентите за изборите се спускат ", сподели още Стойнев.

„ Цялата пленарна зала се занимава с Българска социалистическа партия. Това е обикновено, тъй като Българска социалистическа партия ще бъде победителката на идващите избори. Ще ви поканим на наш конгрес. Да дойдете, да заповядате. В последна сметка огромна част от вас са някогашни членове. Г-н Цветанов говореше за последователност. При нас също има последователност. Странно по какъв начин стана последователност от ваша страна. Или от самото начало сте го употребили, или просто нямате кадърни и способени хора “, добави заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР