Ще преобладава ясно време, но облачността над Западна България ще

...
Ще преобладава ясно време, но облачността над Западна България ще
Коментари Харесай

Ще преобладава ясно време

Ще доминира ясно време, само че облачността над Западна България ще стартира да се усилва и до сутринта на обособени места там ще се образуват мъгли.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще са сред 14° и 19 °, в София - към 15°. През деня над Западна и Централна България облачността ще е забележителна и след обяд основно в планинските региони ще има превалявания от дъжд.

Ще духа слаб вятър от южната четвърт. Максималните температури ще са от 22° - 24° в западните региони от страната до 28° - 30° на изток, където ще има повече слънчеви часове, в София - към 24 °.

В планините облачността ще е забележителна и след обяд тук-там в масивите от Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 13°.

По Черноморието ще доминира слънчево време . Привечер облачността ще се усили, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан вятър от югоизток. Максималните температури ще са 24°-26°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР