"Ще премина сама през цялата тази болка и целия този

...
"Ще премина сама през цялата тази болка и целия този
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Урод ли съм?

"Ще мина сама през цялата тази болежка и целия този пъкъл ". Това споделя актрисата Александра Сърчаджиева пред Нова тв. Тя приказва за първи път обществено след гибелта на мъжа си - артиста Иван Ласкин пред Мон Дьо. "Аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знам какво да върша.



Не знам. Това е призрачен сън, от който желая да се събудя и той да е до мен ", сподели Сърчаджиева в къс анонс от изявлението, което ще бъде излъчено в "Събуди се " в неделя. Вдовицата призна, че има моменти, в които стои у дома, гледа в една точка и "една паница не желая да помръдна ". Дъщеря им я питала в този момент кой ще я пази. "И ти казваш: "Аз ще те вардя ", а то ти споделя: "Не, ти не си тати ", не скри сълзите си актрисата.

Тя показа, че имало моменти, в които се питала: "Каква съм била в предходен живот? Урод ли съм била, че да би трябвало да мина през цялата тази болежка? ". Сърчаджиева загуби и дрегия си непосредствен човек в живота – майката Пепа Николова след дълга битка с рака. В изявлението тя показва и нова визия с изменена прическа. 40 дни след кончината на Ласкин тя към момента не е свалила траура.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР