Ще прекъснем зависимостта си от руските изкопаеми горива, посочва в

...
Ще прекъснем зависимостта си от руските изкопаеми горива, посочва в
Коментари Харесай

Шарл Мишел: Ще прекъснем зависимостта си от руските изкопаеми горива


Ще прекъснем зависимостта си от съветските изкопаеми горива, показва в пост в Twitter на гръцки език ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в във връзка днешната гала по слагането на началото на построяването на плаващ терминал за полутечен природен газ в Александруполис. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4926
Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в беше посетител на церемонията, състояла се по-рано през днешния ден, в наличието на министър председателите на Гърция, България и Република Северна Македония Кириакос Мицотакис, Кирил Петков, Димитър Ковачевски и президентът на Сърбия Александър Вучич.

В поста си ръководителят на Европейски Съюз отбелязва още, че новият терминал за полутечен газ е геостратегическа инвестиция, която ще освободи Югоизточна Европа от потреблението на природния газ като оръжие от страна на Русия. 

В послание по време на церемонията Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в показва, че новото оборудване ще способства за диверсификация на източниците в доставките на природен газ, за укрепване на енергийната инфраструктура и последователното понижаване на зависимостта от съветските горива, което ще направи Европейски Съюз „ по-силен и по-сигурен “. „ Този план способства доста за сигурността на доставките в Европейски Съюз и на дълготрайните ни цели във връзка с климатичните промени “, показва още ръководителят на Европейски Съюз.   

Терминалът ще бъде построен на разстояние от 17,6 км югозападно от Александруполис и на 10 км от най-близкия бряг, прецизира Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР