Ще представим (най-вероятно в сряда, 21 юли) нов вариант за

...
Ще представим (най-вероятно в сряда, 21 юли) нов вариант за
Коментари Харесай

Тошко Йорданов загатна, че пак няма да има предварителни разговори с други партии за правителство

Ще представим (най-вероятно в сряда, 21 юли) нов вид за държавно управление и в случай че не бъде утвърден, най-вероятно ще тръгнем на нови избори. Това сподели дясната ръка на Слави Трифонов в „ ИТН ” (ИТН) Тошко Йорданов.

От думите на Йорданов стана ясно, че топката е в полето на „ Демократична България ”. Йорданов обаче не сподели, че Има Такъв Народ ще приказва с който и да е, преди отново да предложи вид за държавно управление. Същевременно той посочи, че имало неофициална среща с Мая Манолова, с цел да се сондира опция за среща с " партиите на митинга " в Народното събрание, за диалог за бъдещи политики и поддръжката за тях. " Изключително изумен съм, че за " Демократична България " сме най-големият зложелател ", сподели Йорданов.

Показателно за разрива сред Има Такъв Народ и " Демократична България " е държанието на " Капитал " - най-авторитетното издание на " Икономедиа ", чийто притежател е Иво Прокопиев. Става въпрос за двете издания на " Капитал " единствено в границите на последните 2 седмици:



Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР