Ще предприемем всички парламентарни, законови възможности и процедури за сваляне

...
Ще предприемем всички парламентарни, законови възможности и процедури за сваляне
Коментари Харесай

Атанасова: Петков и Рашков са „форсмажоретки на Божков“

Ще предприемем всички парламентарни, законови благоприятни условия и процедури за събаряне на това държавно управление, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ
„ Със сигурност ние ще предприемем всички парламентарни и законови благоприятни условия и процедури за събаряне на това държавно управление. Всичко от заявления от парламентарната естрада до митинги, които ще бъдат мирни, които ще бъдат законни. Онзи ден на митинга пред Министерски съвет аз го разгласих и заявих, в това число и на полицията, че ние нито ще къртим павета, нито ще палим плява, нито ще замеряме служителите на реда с камъни, нито ще разнасяме ковчези. Ще викаме на някои мафия или гибел. Това от ГЕРБ няма да го видите. Ние споделяме: „ Не на репресията, за демокрацията “. Трябва да я отстоим “.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова пред БТВ в отговор на въпроса за дейностите на партията след ареста на Бойко Борисов.

Тя дефинира извършената акция по ареста на партийния водач като „ фарсмажор “, а министър председателят Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков като „ форсмажоретки на Божков “.

Според нея акцията е имала за цел да отклони вниманието от рецесиите в страната.

„ Мисля, че през днешния ден тъкмо стават 100 дни, откогато ръководи това е еднои аматьорско държавното управление. Това е един политически Франкенщайн, събран в мол с една единствена цел - да изчегъртат ГЕРБ “, сподели Атанасова..

По думите ѝ ГЕРБ се разграничава от ръководещите по това, че не се основава на ненавист против никого.

„ Реакцията на ГЕРБ бе предизвикана от това, че Народното събрание се трансформира в арбитражен съд, започнаха да се раздават присъди, в това число и в съучастничество. Не може от парламентарната естрада Георги Свиленски да чете откровени неистини по адрес на нашата парламентарна група. В правова страна, в която законът е над всичко, това е неприемливо и прекрачване на алената линия. Това е и нарушаване на политическия плурализъм и обикновена човешка нравственос “, съобщи Атанасова във връзка на физическите конфликти в Народното събрание.

За изказванията, че младежката организация на ГЕРБ е провокирала суматохата с горивата, Атанасова счита, че са смешни и уточни, че тя самата също е споделила фотосите с опашки от бензиностанции.

След ареста Бойко Борисов „ има здравословен проблем с високото си кръвно. Сега е много по-добре, само че по този начин или другояче в идващите дни ще мислим каква тактика да предприемем “, уточни Десислава Атанасова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР