Ще предложим състав и структура на ново правителство, чиито членове

...
Ще предложим състав и структура на ново правителство, чиито членове
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Готови сме да протегнем ръка към политическите си опоненти

Ще предложим състав и конструкция на ново държавно управление, чиито членове ще имат подготвеност да се заемат незабавно с провокациите, пред които е изправена страната. Готови сме да протегнем ръка към политическите си съперници.

Това сподели Десислава Атанасова при формалното изказване на ГЕРБ в първия работен ден на 45-ия парламент.

" Безвремието на един длъжностен кабинет ще бъде платено от всички български жители “, добави тя.

" Ще предложим кабинет, който от ден първи може да проработи на същите високи обороти, които поддържа и настоящето държавното управление ", сподели Атанасова.

Тя прикани от „ ИТН “ да нарушат мълчанието си.

„ Ако нашето предложение за кабинет не бъде подкрепено, отговорността за стабилността и развиването на страната ще бъде поета от втората партия - тази на Станислав Трифонов, и може би от останалите обединения, които се прогласиха за носители на смяната. Точно тук е време мълчанието да бъде нарушено и феновете на шоуто да се срещнат с краткосрочните и дълготрайните управнически планове на втората политическа мощ, да видят управнически екип, да чуят нещо отвън нормалните лозунги, подвиквания заклинания “, сподели тя.

Атанасова напомни, че успеха е на партията й.

" Победителят е единствено един и това е ГЕРБ и е редно да го признаете. Ще употребявам момента да ви напомня - партията ни завоюва 5-ти следващ парламентарен избор и 14-та изборна победа. Победителят се поздравява освен от възпитанието и културата, само че и от политически опит. За нас е ясно, че дългогодишните ръководства уморяват, суверенът все о ще ни слага изрично преди всичко ", сподели още депутатът от ГЕРБ.

Атанасова акцентира на политическия опит и потребността от дейности.

" Ние сме изправени пред здравни, стопански и обществени провокации. От позицията на хора с по-голям опит, ще ви кажем, че една рецесия не може да се ръководи единствено с говорене. Една рецесия се ръководи с дейности и с взимане на решения. Често пъти най-наложителните и най-правилните решения са непопулярни. На отминалите парламентарни избори 837 707 български жители гласоподаваха за ГЕРБ. Нито една от присъстващите в 45-ото Народно заседание не се приближава до този резултат ", сподели Атанасова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР