Ще предложим отговорна формула за правителство. Контактната група, която беше

...
Ще предложим отговорна формула за правителство. Контактната група, която беше
Коментари Харесай

Росица Кирова каза може ли да се случи коалиция ГЕРБ-БСП

Ще предложим виновна формула за държавно управление. Контактната група, която беше излъчена, ще се опита да реализира диалози с всички политически субекти по разнообразни тематики.

Победата на ГЕРБ е морална. За да откри ГЕРБ решение, би трябвало да има единодушие сред огромна част от участниците в бъдещия парламент, втората по величина политическа партия бяга от своята отговорност. В един миг няма защо да има с тях да се беседва, съобщи пред Българска национална телевизия някогашният заместник-председател на Народното събрание, лидер в този момент на листата на ГЕРБ във Видин Росица Кирова.

По думите ѝ, когато откажеш диалог и разговор, не можеш да намираш взаимни решения.

Според Росица Кирова позицията на ГЕРБ по отношение на Българска социалистическа партия е ясна - ще се водят диалози, основани на целите на едно бъдещо ръководство.

" В коалиция с Българска социалистическа партия не бихме влезнали, имаме съществени коренни разлики с тях, в това число във връзка с войната в Украйна.

Преговорен екип отпред с президента Росен Плевнелиев и някогашния външен министър Соломон Паси ще води диалозите с всички партии от името на ГЕРБ. Заявката на Бойко Борисов беше обяснена с безспорната евроатлантическа ориентировка и на двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР