Ще предлага у нас пълната гама продукти за бекъп и

...
Ще предлага у нас пълната гама продукти за бекъп и
Коментари Харесай

Поликомп подписа договор за дистрибуция с Acronis

Ще предлага у нас цялостната гама артикули за бекъп и отбрана

Продуктите на Acronis са естественото допълнение към набора от планови решения, които предлага Поликомп, показаха от дистрибутора

Производителят на програмен продукт за бекъп и отбрана Acronis подписа контракт за дистрибуция с Поликомп. Партньорството сред двете компании има за цел да сътвори устойчиво наличие на Acronis на пазара в България и увеличение на познаваемостта на марката посредством дилърската мрежа на Поликомп.

Продуктите на Acronis оказват помощ за сполучлива миграция, отбрана и възобновяване на сериозните данни, без значение къде се намират – във физическа, виртуална или облачна среда. Решенията на компанията имат улеснено ръководство и усъвършенстват времето за възобновяване след срив.

„ С навлизането на виртуализацията и опциите, които облачните технологии оферират, сме изправени пред нови провокации за поддържане на ефикасни решения за архивиране и възобновяване на сериозни данни “, показа Надежда Генова, шеф на Поликомп.
още по тематиката
„ Acronis обезпечава лесна, цялостна и налична отбрана на данните на всички файлове, приложения и операционни системи, без значение от средата, в която са основани “, добави тя.

Продуктите на Acronis са естественото допълнение към набора от планови решения, които предлага Поликомп, уточни Надежда Генова. Дистрибуторът ще доставя на пазара у нас цялостната гама артикули на производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР