Ще прави ли Слави Трифонов телевизия? И наистина ли е

...
Ще прави ли Слави Трифонов телевизия? И наистина ли е
Коментари Харесай

Кога тръгва новото предаване на Слави?

Ще прави ли Слави Трифонов телевизия? И в действителност ли е отсрочил учредяването на партията си?
От 15 септември насам жълти вестници и уеб сайтове подлагат на подозрение телевизионния и политическия му план, откакто към този момент месец и половина няма никаква публична вест от тв водещия и неговия екип.
“Бачкаме ”, дават отговор сбито оттова пред " 24 часа ", откакто на 31 юли в последното издание на “Шоуто на Слави ” по bTV Трифонов разгласи, че след 15 септември ще тръгне новият му ефирен план, наименуван “Седем осми ”.
Малко по-късно бе оповестена и учредителна декларация, съгласно която на 5 октомври ще бъде основана партията “Няма такава страна ”.
Учредяването е отсрочено, написа обаче тези дни жълт седмичник. “Абсолютна небивалица е ”, опровергаха от екипа на Слави пред " 24 часа ". По думите им те са подали всички документи, които се изискват по Закона за политическите партии. Те се изготвят по избрани правила и няма по какъв начин да бъдат променяни. “Нито сменяме името на партията, нито датата за учредяването ѝ, нито мястото. Няма и по какъв начин да бъдат заменени, откакто по закон сме оповестили тези неща ”, споделиха от екипа.
И медийният план щял да тръгне скоро. Въпреки съмненията, че той евентуално ще е онлайн, Слави и хората му не престават да работят за телевизия, отбелязва още изданието.
“Фейк вест е, че са купили пакет телевизионно време от TV1 ”, сподели притежателят на кабелната телевизия Румен Ковачев пред вестника. Той изясни, че се е виждал с Трифонов през май, разговаряли са, само че по-късно не са се срещали повече. От този диалог прочее не е произлязла никаква договорка.
Другият твърдоглав слух беше, че тв водещият купува “Евроком ”, само че и той към момента е непотвърден. “Има юридически и механически проблеми, които се вземат решение по-сложно и точно те ни бавят. В момента, когато сме подготвени, ще обявим обществено какво ще вършим. Скоро ще е ”, прецизираха още от екипа на Слави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР