Ще потърсим съдействие от европейски институции, ако до края на

...
Ще потърсим съдействие от европейски институции, ако до края на
Коментари Харесай

Протестиращи: Ще потърсим съдействие от Европа за снимките от спалнята на премиера

Ще потърсим подпомагане от европейски институции, в случай че до края на годината не бъде подхванато следствие поради изтеклите фотоси от спалнята на премиера Борисов и аудиозаписи с хипотетичния негов глас. Около това решение се сплотиха протестиращите пред Съдебната палата довечера. Събитието е на ”Правосъдие за всеки ”.
„ Ще изчакаме, в случай че през този месец не бъде формирано досъдебно произвеждане за изясняване на това какъв е произходът на фотосите, на пачките, на кюлчетата, кой ги е внесъл или невнесъл, по какъв начин се реализира защитата, какъв е произхода на средствата, на парите, от 1 януари следващата година въпросът влиза до европейски основен прокурор Лаура Кьовеши “, съобщи участник в митинга.

Протест имаше и пред Министерския съвет, проведен от майките от самодейността „ Системата ни убива “, добавя БНР. След края му участниците проведоха шествие по софийските улици, като стопираха пред постройката на Сметната палата, където със викания институцията бе призована да си прави по-добре работата си, и пред Столичната пожарна, с цел да подадат алегоричен сигнал, че „ България гори “.

Шествието приключи с обсада на Орлов мост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР