Ще постигнем нашите цели като работим ден и нощ, за

...
Ще постигнем нашите цели като работим ден и нощ, за
Коментари Харесай

Турският президент Реджеп Ердоган обяви серия от икономически реформи

Ще реализираме нашите цели като работим денонощно, с цел да създадем Турция една от 10-те стопански системи в света, съобщи през днешния ден турският президент Реджеп Тайип Еродган, представяйки пакет с промени в региона на стопанската система, съобщи Анадолската организация, представена от Българска телеграфна агенция. Ердоган съобщи, че новият пакет с стопански промени цели да ускори вложенията, производството, заетостта и износа. Той сподели, че Турция ще усили евентуалният си напредък посредством повишение на продуктивността, оповестява Българска телеграфна агенция.

Турция се концентрира върху обществените финанси, инфлацията, финансовия бранш, настоящия недостиг и заетостта, уточни още президентът. Макроикономическите и структурни политки образуват гръбнака на новите стопански промени, означи Ердоган. Той сподели, че Турция цели да понижи каузи на валутния дълг в общия размер на отговорностите, с цел да намали чувствителността на външни удари.

Пакетът с промени включва поощряване на вложенията, облекчение на вътрешната търговия, конкурентни политики, наблюдаване и надзор на пазара.
Ердоган сподели, че Турция ще усили икономиите в държавната администрация, като да вземем за пример ограничение на представителните разноски и на потреблението на служебни коли.

Президентът уточни, че Турция ще обезпечи данъчна почивка за 850 000 дребни компании. Турция цели да сведе инфлацията до едноцифрено число.
Представянето на пакета с стопански промени се състоя в конгресния център Халич в Истанбул
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР