Ще поставя въпроса на председателския съвет за отмяна на лятната

...
Ще поставя въпроса на председателския съвет за отмяна на лятната
Коментари Харесай

Ива Митева: Ще поставя въпроса за отмяната на лятната ваканция на депутатите

Ще слага въпроса на председателския съвет за анулация на лятната почивка на депутатите. Така е редно, не е редно народните представители да почиват, откакто нямаше толкоз дълго парламент, само че е въпрос на гласоподаване ", това съобщи след края на първото съвещание на 46-ото Народно заседание определеният за ръководител Ива Митева.

" Този парламент няма да е по-лек от другия, досега, в който има кабинет и се реализира мандата, ще бъдем с напрежение. Страстите ще не престават, това ще го забележим още през днешния ден с внасянето на законопроекти и планове за решение. Днес беше спокоен ден, желае ми се в 46-ия парламент да стартира да се ползва правилникът ", добави Митева.

Тя изрази вяра да не се злоупотребява с правилника, народните представители да го съблюдават прецизно и да не се сърдят, когато биват наказвани.

" Предполагам, че президентът няма да се бави с възлагането на проучвателния мандат, уповавам се да има диалог сред парламентарните групи ", сподели още ръководителят на Народното събрание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР