Ще посрещнем октомври с 40% инфлация. Ще се съберат гласове

...
Ще посрещнем октомври с 40% инфлация. Ще се съберат гласове
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Правителството ще падне, няма ново мнозинство в НС

Ще посрещнем октомври с 40% инфлация. Ще се съберат гласове да падне държавното управление, само че няма събрано болшинство. Пазаруването на депутати върви със страшна мощ. Премиерът Петков непосредствено даде обещание места в листите на напусналите Има Такъв Народ. Партията на Слави няма никакъв късмет за новия парламент. Това е най-некадърното ръководство в България за последните 30 години във всяка една област.

Това съобщи в предаването " На фокус " депутатът от Любен Дилов-син. По думите му Демократична България също имат виновност за обстановката. " Христо Иванов направи комисия за конституционални промени без членове на опозицията. Така тя бе мъртвородена ", счита той и добави, че свалянето на ръководителя на Народно събрание не е оценка за персоналните му качества, а за неприятния парламент.

" Искрено се надявам това държавно управление да не оцелее и то ще падне, защото е нездравословно. Няма ново болшинство в Народно събрание. Рядко има мафия в Народното събрание, тъй като това е законодателна власт. Тук думата не е уместна, по-скоро е образец. Може да има лобистки практики. Виждаме пълзящ прелом, проведен от самите ръководещи, от покъртителната им несръчност и некадърност да вършат каквото и да е ", уточни той и добави, че президентът е изкарала Политическа партия на политическата сцена.

Според него всеки митинг е прекрасен, тъй като демонстрира, че липсва безразличие. " Той беше импровизиран, в края се появиха организационни детайли. Видимо някои от хората бяха проведени. Вярвам, че Слави има положителни планове. Опитът на Кирил Петков да го " зашие " към проблема с " Капитан Андреево " е презрян. Той няма далаверджийско мислене, само че не е и подобаващ за политик. Ако Има Такъв Народ опишат тяхната версия, може да получат подтик ", допусна Дилов. 

По тематиката за РСМ той сподели, че са били убедили съседската страна да се съгласи с доста от изискванията, само че по-късно е била изгубена година и половина. " Говоренето на две и повече писти на Петков докара до хаоса сега. Мисля, че френското предложение ще пропадне, само че ще има отрезвяване ", разяснява той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР