Ще посрещаме Новата година през май, тука на слънчице, като

...
Ще посрещаме Новата година през май, тука на слънчице, като
Коментари Харесай

Цитат на деня: Ще посрещаме Новата година през май, като свършим работа

Ще посрещаме Новата година през май, тука на слънчице, като свършим работа. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в следващото си включване онлайн в своя " Facebook " (видеото вижте тук).

Днес той инспектира по какъв начин върви построяването на обхода Бургас - Поморие--Слънчев бряг. По традиция министър председателят побъбри с багерист и водачи на камиони.

От ръководителя на плана Бойко Борисов измъкна обещанието, че до началото на сезона обходът ще е подготвен. Той заръча служащите да бъдат пуснати следобяд, " с цел да почиват малко ".

" Гледай какъв брой са усмихнати, тъй като разплатихме, получиха си заплатите, наградите ", разяснява Борисов. Тои си напомни, какво запушване е ставало на Поморие лятото и се закани да даде напън на строителите.

" Ако се стегнат до края на май, най-много за 13 юни (рожденият му ден, б.а.) ще е подготвен, заключи той.

Край Поморие министър председателят беше посрещнат от хора от града и най-хубавата фолкгрупа на града, само че беше отчаян, че липсва кметът. Появата на деца със сурвачки, накара Борисов да възкликне " Ей, Митко (кметът на Бургас Димитър Николов, б.а), по този начин ме изсурвака тази година.

Пожеланието на една от посрещачките, да се прибира у дома да чества, министър председателят посрещна с думите. " От такава като тебе, не мога да се оженя, прибирай се, та прибирай се ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР