Ще попитам защо се правят еднолични срещи. Много неща ме

...
Ще попитам защо се правят еднолични срещи. Много неща ме
Коментари Харесай

Нова Ескалация На Стария Конфликт! Олигархът Георги Гергов Пак Захапа Яростно Корнелия Нинова!

" Ще попитам за какво се вършат еднолични срещи. Много неща ме тормозят, когато са еднолични срещите. Разбира се, че ще го обвържа, че то е явно ", разяснява предприемачът. По думите му на пленума въпросът ще бъде издигнат, както и другият: " Как по този начин стана, че групата гласоподава без партийно политическо решение? "

" На мен не може да ми се изяснява, че 100 млн. на година нищо не е, въпреки всичко ние имаме обществена стратегия, в която би трябвало да се приказва за опазване на здравето, а за въоръжаване да си се оправят ръководещите ", подлага на критика Гергов.

Очаква се сходни рецензии да изкажат и останалите представители на вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия, които са недоволни, че социалистите са подкрепили решението за покупка на нови самолети и бойни машини за пехотата, откакто те били обществена партия и не желали да се харчат толкоз пари за защита.

На това от управлението дават отговор, че Българска социалистическа партия постоянно е била за модернизацията на въоръжените сили, само че под изискване, по думите на Атанас Зафиров, член на ИБ на партията и създател на позицията по тематиката, която се чака пленумът да одобри. Според нея столетницата поддържа модернизацията, само че ще следи деликатно процеса и при най-малкото подозрение за корупция, няма да поддържа ратификацията на договорите в пленарната зала.

Членът на Изпълнителното бюро на партията с сектор защита Атанас Зафиров изрази удивление, че сътрудниците му реагирали по този метод.

" Учудвам се, че позицията ни за поддръжка на модернизацията на армията се приема като някаква изненада, това постоянно е била позицията на Българска социалистическа партия ", съобщи Зафиров.

" Аз ще срещна сътрудниците с единомислещото мнение на Съвета по външна политика, защита и сигурност в Българска социалистическа партия, въз основата на което ние предложихме на парламентарната група да гласоподава по съответния метод ", добави той.

Зафиров е докладчик пред пленума по тази тематика през днешния ден и ще показа позиция на партията за поддръжка. От вътрешната съпротива нападат, че такава позиция се приема постфактум, след гласуването в пленарната зала в петък и това пролича от думите на водача на пловдивската организация Георги Гергов на влизане на съвещанието на Националния съвет.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР