Ще помахат на Великобритания от плажаАко Великобритания напусне Европейския съюз,

...
Ще помахат на Великобритания от плажаАко Великобритания напусне Европейския съюз,
Коментари Харесай

След Брекзит холандско парти за сбогом

Ще помахат на Англия от плажа

Ако Англия напусне Европейския съюз, както е планувано на 31 октомври, холандците ще й помахат другарски за довиждане с гигантско празненство от другата страна на Северно море, предават ДПА и Асошиейтед прес.

Във Фейсбук се провежда самодейността   " Нека да проследим Брекзит от плажа " . Партито ще се състои в Вайк ан Зее и е привлякло вниманието на 56 хиляди консуматори, като 7600 са декларирали твърдо присъединяване.

" Това ще бъде едно симпатично прощаване с другар, който потегля на вълнуваща, само че не изключително благоразумна случка ", декларира основателят на празненството Рон Тукук.

На изпроводяк ще се сервират специалитети от цяла Европа - холандски чипсове, френско и немско вино, с които да се замези до момента в който " Англия се изправя пред закриването си ".

Организаторите търсят състав, който да свири подобаваща музика за събитието. Потребителите подсказват и най-удачните евъргрийни за случая от рода на " Go Your Own Way " На " Флийтуд Мак ", I Want to Break Free " на " Куин ", " Hello " на Адел и други

Британският министър председател Борис Джонсън твърдо даде обещание да съблюдава крайния период 31 октомври за Брекзита, без значение от това дали ще бъде реализирана или не договорка за напускането на Европейски Съюз.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР