Ще помага на хората да се проверяват и да вземат

...
Ще помага на хората да се проверяват и да вземат
Коментари Харесай

Apple пусна скринингов инструмент за коронавируса

Ще оказва помощ на хората да се ревизират и да вземат ограничения

Нови принадлежности от Apple ще спомагат на хората в изискванията на пандемия
(снимка: CC0 Public Domain)

Apple се включи с помощни запаси в битката против ковид. Компанията пусна у ебсайт и мобилно приложение за Covid-19, които включват указания за самопроверка и друга потребна информация.

Уебсайтът Covid-19 Screenning Tool и приложението Apple Covid-19 са основани в съдействие с американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите, групата по коронавирусите в Белия дом и Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки.

Инициативата цели да помогне на хората да подхващат подобаващи ограничения за отбрана на здравето си в изискванията на разпространяване на ковид и да бъдат в крайник с пандемичните събития.
още по тематиката
Потребителите се приканват да отговорят на редица въпроси, свързани с рискови фактори и скорошни взаимоотношения с евентуално инфектирани хора и тяхното здравословно положение, след което получат рекомендации от Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите за това какви ограничения би трябвало да се подхващат.

По-специално уеб сайтът и приложението оферират настоящи рекомендации за обществена отдалеченост и самоизолация, а в сериозни случаи те могат да оказват помощ за идентифициране на признаците на болестта и, в случай че е належащо, предлагат консултация с доктор.

Apple предизвестява, че нейните принадлежности не заменят консултацията с доктор или рекомендациите на държавните и локалните здравни управляващи. Към момента приложението е ориентирано най-вече към жителите на Съединените щати.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР