Ще получава регулярни актуализации и подобрения на сигурносттаMotorola On предоставя

...
Ще получава регулярни актуализации и подобрения на сигурносттаMotorola On предоставя
Коментари Харесай

Motorola One – с чист Android 8 и Snapdragon процесор

Ще получава регулярни актуализации и усъвършенствания на сигурността

Motorola On дава огромен, 5,9-инчов HD+ екран с разрез

Новият смарт телефон Motorola One е с 5,9-инчов HD+ екран с разрез, съответствие на страните 19:9 и резолюция 1520×720 пиксела към този момент е наличен за покупки в комерсиалната верига на оператора Теленор.

Основната камера на модела е двойна с 13MP и 2MP датчици и AI функционалности, посредством вградения Гугъл Lens програмен продукт, а предната 8MP камера поддържа функционалности като портретни фотоси със мъгляв декор в действително време и групово селфи.

Motorola One разполага с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 625, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет, с опция за прибавяне на до 256GB карта памет. Батерията има потенциал 3000 mAh и поддържа технология за бързо зареждане TurboPower.

Смартфонът се предлага с чиста версия на Android 8 Oreo, а като част от програмата Android One ще получава регулярни усъвършенствания на сигурността и софтуерни актуализации.

Теленор предлага Motorola One на цена от 339,99 лева при заплащане в брой, с двугодишен контракт за Тотал 24.99, или на лизинг за 17,99 лева на месец с двугодишни контракти за лизинг и мобилни услуги за същия проект.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР