Ще получава регулярни актуализации и подобрения на сигурносттаMotorola On предоставя

Ще получава регулярни актуализации и подобрения на сигурносттаMotorola On предоставя ...

Motorola One – с чист Android 8 и Snapdragon процесор.


Ще получава регулярни актуализации и подобрения на сигурността

Motorola On предоставя голям, 5,9-инчов HD+ екран с прорез

Новият смартфон Motorola One е с 5,9-инчов HD+ дисплей с прорез, съотношение на страните 19:9 и резолюция 1520×720 пиксела вече е достъпен за покупки в търговската верига на оператора Теленор.

Основната камера на модела е двойна с 13MP и 2MP сензори и AI функционалности, чрез вградения Google Lens софтуер, а предната 8MP камера поддържа функции като портретни снимки със замъглен фон в реално време и групово селфи.

Motorola One разполага с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 625, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет, с възможност за добавяне на до 256GB карта памет. Батерията има капацитет 3000 mAh и поддържа технология за бързо зареждане TurboPower.

Смартфонът се предлага с чиста версия на Android 8 Oreo, а като част от програмата Android One ще получава регулярни подобрения на сигурността и софтуерни актуализации.

Теленор предлага Motorola One на цена от 339,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал 24.99, или на лизинг за 17,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и мобилни услуги за същия план.

Източник: technews.bg