Ще положим всички усилия да помогнем, до колкото ни позволява

...
Ще положим всички усилия да помогнем, до колкото ни позволява
Коментари Харесай

Бойко Борисов се зае да помага на опарените от фалита на Олимпик

Ще поставим всички старания да помогнем, до колкото ни разрешава законът, на клиентите на кипърската застрахователна компания " Олимпик ", която е в разпродажба. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов, който посети ремонтни действия в Стара Загора. Още на следващия ден министър председателят ще свика среща с финансовия министър Владислав Горанов и управлението на Комисията за финансов контрол, с цел да обсъдят обстановката и да предложат на българските евродепутати да създадат законови оферти в европейското законодателство.

" Така или другояче това би било рисков случай – ние ще им помогнем с адвокати и с каквото можем доколкото разрешава законът. Когато стане нещо, желаеме страната да помогне. Само че страната е на данъкоплатеца и когато кажем, че страната би трябвало да помогне, това значи, че всеки от нас отделя от налозите си за тази сфера “, добави още Бойко Борисов.

По тематиката за срутва на комерсиалния указател министър председателят Борисов съобщи, че са положени всички старания и системата ще работи изцяло до сряда. " Виждате има страни, където изборите им пробиха с хакерски атаки. Тук за всяко нещо се подвига голяма врява. Да, не е прелестно, само че пък всички работят интензивно, с цел да обезопасим системата “, сподели още министър-председателят.

Бойко Борисов напомни, че държавата работи добре в битката с контрабандата и корупцията и с тези средства се реконструират доста обекти по градовете в страната. " Такова огромно строителство и реорганизация в сферите на опазването на здравето, просветителната инфраструктурата, археологията, културата не е имало. За спорта да не приказваме, тъй като направихме доста “, акцентира още министър председателят. " Във всеки град стават доста хубави неща, тъй като оперативните стратегии работят. Там където не могат да се оправят, додаваме от бюджета, изключително в дребните общини, тъй че да им се създадат улиците, водоснабдяването, осветлението “, сподели в умозаключение министър-председателят.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР