Ще полетим нависоко с новия филм на Клер Дени. Френската

...
Ще полетим нависоко с новия филм на Клер Дени. Френската
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Нов филм на Клер Дени отправя зрителя към Космоса

Ще полетим нависоко с новия филм на Клер Дени. Френската режисьорка този път ни изпраща в Космоса.

Мисията до черна дупка, която е най-близо до Земята, събира рискови пандизчии. Монти е единственият безсънен член на екипажа и би трябвало да се грижи за дребната си дъщеричка, родена на борда, само че и сигурността на всички. Когато обаче галактическите пратеници стартират да се разсънват, хаосът и споровете се надпреварват. „ Шедьовър ” - написа Лос Анджелис Таймс. Ще забележим.

Лиъм Нийсън раздвижи публичните пластове с едно изявление. Но да го забележим там, където му е мястото и силата. - „ Студено възмездие ”.

Той е водач на снегорин в лъскавия курорт Кихоу. Току що е получил купата „ жител на годината ”. Всичко е прелестно, до момента в който не идва новината за гибелта на сина му. Следите водят към мастит наркобарон и Нелс стартира тежка и сериозна борба. Целта е да унищожи целия картел, само че няма да спре дотук. Другите незаконни групировки също попадат на прицел.

Банско стана център на рисковото ски и сноуборд кино! Кинопанорамата „ SNOW CINEMA “ предлага най-хубавите филми в жанра. Тази вечер и на следващия ден може да се потопите в историите за пресичане на Антарктика със ски, олимпийски спускания, фрийрайд, скикайт.

Колко са подготвени да рискуват рисковите фрийрайдъри? Имат ли граница опциите и рисковете, какъв брой коства пристрастеността към планината - доста въпроси и отговори, съчетани със спиращи дъха фрагменти. Програмата включва 10 кино лентата, снимани на невероятни места - от Южния полюс до Канада. Сред акцентите е „ Руси - Коломбин - двубой за върха “ - историята на двама млади спортисти, които разделят всичко и се надпреварват в жанр ски алпийски дисциплини по време на най-голямото ски събитие в света - олимпийските зимни игри в Сапоро през 1972 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР