Ще поканя Пеевски на дебат, това заяви съпредседателят на Демократична

...
Ще поканя Пеевски на дебат, това заяви съпредседателят на Демократична
Коментари Харесай

Христо Иванов: Каня терориста Делян Пеевски на дебат

" Ще поканя Пеевски на спор ", това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов , който оглави листата с народни представители на обединяването във Велико Търново.

Бившият народен представител от Движение за права и свободи пък е лидер на листата на партията в същата област.

" Велико Търново е сърцето на българската държавност. Пеевски е олицетворението на модела, който подменя законността, конституционализма със задкулисие и корупция. Номинирането му демонстрира желанието на Движение за права и свободи да премине в нещо като терористична акция против българската народна власт ", сподели Иванов.

" Според него, вадейки Пеевски на напред във времето, му дават опция да получи имунитет и заплашват всички тези, против които има компромати. Аз се кандидатирам тук, с цел да може да сложим тези въпроси както на господин Пеевски, ще го поканим на спор, с цел да може да стартира да приказва ", добави той.

" Движение за права и свободи са структурния притежател на корупцията в България и в случай че желаеме да го спрем, ще би трябвало да се противопоставим ", разяснява още съпредседателят на " Демократична България ".

" Очаква ни национална конференция до края на годината, на която ще се реши кой ще бъде водач на партията. Никой не е абониран за пост ", сподели още Иванов, откакто Методи Лалов изиска оставката му след изборите.

В обществената мрежа Лалов написа, че оставки следва да подадат и " немалка част от Изпълнителния съвет на " Да, България ", в частност Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР