Ще поканя Пеевски на дебат. Това заяви съпредседателят на Демократична

...
Ще поканя Пеевски на дебат. Това заяви съпредседателят на Демократична
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ще поканя Пеевски на дебат

Ще поканя Пеевски на спор. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, който оглави листата с народни представители на обединяването във Велико Търново. Делян Пеевски пък е лидер на листата на Движение за права и свободи в същата област, оповестява Българска национална телевизия.

Велико Търново е сърцето на българската държавност. Пеевски е олицетворението на модела, който подменя законността, конституционализма със задкулисие и корупция. Номинирането му демонстрира желанието на Движение за права и свободи да премине в нещо като терористична акция против българската народна власт, сподели Иванов.

Според него, вадейки Пеевски на напред във времето, му дават опция да получи имунитет и заплашват всички тези, против които има компромати. Аз се кандидатирам тук, с цел да може да сложим тези въпроси както на господин Пеевски, ще го поканим на спор, с цел да може да стартира да приказва, сподели още Иванов.

Движение за права и свободи са структурният притежател на корупцията в България и в случай че желаеме да го спрем, ще би трябвало да се противопоставим, разяснява още Иванов пред медиите в остарялата столица при регистрацията на листата.

Очаква ни национална конференция до края на годината, на която ще се реши кой ще бъде водач на партията. Никой не е абониран за пост, сподели още Иванов, откакто Методи Лалов изиска оставката му след изборите. В обществената мрежа Лалов написа, че оставки следва да подадат и " немалка част от Изпълнителния съвет на " Да, България ", в частност Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева ".

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР