"Ще поискам оставката на директора ОД на МВР Бургас Радослав

...
"Ще поискам оставката на директора ОД на МВР Бургас Радослав
Коментари Харесай

Бойко Борисов и министър Маринов поискаха оставката на директора на полицията в Бургас, той веднага я подаде

"Ще желая оставката на шефа ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас Радослав Сотиров. Очаквам тази вечер да има провокации Той изясни, че преди малко се върнал от Министерски съвет и по искане на Борисов ще изиска оставката на шефа на полицията в Бургас. Поводът е недопускането на едната група протестиращи - от "Демоктатична България ", на плажа в "Росенец ", заяви вътрешният министър Младен Маринов на брифинг.
"Очаквам тази вечер на митингите да има провокации ", показа още Маринов.
"Нашите планове са доброжелателни, ние сме там, с цел да опазваме реда ", уточни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев
Минути по-късно бе обявено, че шефът на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка.
По-рано през днешния ден кметът на Бургас Димитър Николов дефинира като неточност дейностите на полицията за това, че са спрели достъпа на български жители до плажа в "Росенец ".
Кметът съобщи, че го регистрира като неточност и че ще помоли да бъдат позволени всички български жители, които желаят да отидат на плаж в Росенец. След тези думи на кмета, всички протестиращи, които се бяха събрали пред общината в Бургас потеглиха още веднъж към "Росенец " и обявиха, че в случай че не бъдат позволени, ще блокират пътя Созопол-Бургас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР