Ще поема ръководството на партия, която не съм създал аз

...
Ще поема ръководството на партия, която не съм създал аз
Коментари Харесай

Николай Марков гръмна с новина: Ще поема ръководството на партия, която не съм създал аз

Ще поема управлението на партия, която не съм основал аз и която не е претендирала до момента за властта. Лично и обществено ще управлявам целия развой по установяването и във властта, което значи, че ще понеса и отговорността. Това заяви във Facebook специалистът по национална сигурност полковник Николай Марков.

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

По създание.
Много хора ми задават въпроса обвързван с присъединяване ми в изборите посредством партия. Казал съм бил, че няма да върша партия!? Честно казано не разбирам за какво някои хора са толкоз обезпокоени при обстоятелството, че в България има регистрирани стотици партии. Една повече, с мен или без мен не трансформира нищо. Пък и кой съм аз и кой е някой си Ивелин от Горна Оряховица в това наше евроатлантическо тресавище.
Приятели и врагове,
Запомнете доста добре – каквото споделям, това и правя. Моля, да не ме сравнявате с някой, нещо и даже с вас самите. Аз съм роден бял вълк и ще умра като подобен! Моят път във вечността е начертан.

Ще поема управлението на партия, която не съм основал аз и която не е претендирала до момента за властта. Лично и обществено ще управлявам целия развой по установяването и във властта, което значи, че ще понеса и отговорността.

Но това не ме прави партиец, тъй като е единствено началото на един дълъг път. Избран път! Път, който е изработен за хилядите младежи, които обичат, мечтаят и желаят. По този път аз мога единствено да им оказвам помощ, до момента в който имат потребност да ме виждат с очите си. И се надявам това да е доста къс развой на струпване, определяне и последователност.
След това ще се отдръпва! С рибарска лодка, усмивка и благополучен капитан на борда й.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

В идващите години ще науча хиляди определени от мен хора по какъв начин да работят, заяви през февруари Марков, напомня SafeNews.

Във всякаква среда и с огромна успеваемост. Здравият разсъдък, закалената душeвност и верните уменията са в учредена на всеки персонален и професионален триумф. Такива оръжия не се дават във всевъзможни ръце. Разбирам, че всеки желае повече в сравнение с може да даде, само че казусът на давещият се е проблем на самия давещ се. Дори и при най-хубаво предпочитание, не може да се спасят всички. Има хора, които вървят по свои път и той води към личната им крах.
Посветих се да поучавам!

Това написа николай Марков в тогавашния си пост.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР