Ще подпомага клиенти и партньори в услугите за техника под

...
Ще подпомага клиенти и партньори в услугите за техника под
Коментари Харесай

HP създава финансово подразделение

Ще подкрепя клиенти и сътрудници в услугите за техника чартърен

HP интензивно развива модела за предложение на техника чартърен (източник: HP)

Технологичната корпорация HP Inc. основава финансово поделение, което ще помогне на сътрудниците да развиват бизнеса с доставка на артикули по поискване. Новата конструкция се назовава HP Integrated Financial Solutions, заяви CRN.

В портфейла на HP попада услуга за наем на техника, известна като DaaS (Device as a Service). Клиенти и сътрудници на компанията могат да употребяват устройства на HP чартърен, без да ги купуват, против месечна такса. След приключване на контрактувания експлоатационен период, продуктите се връщат на производителя в подмяна на нови.
още по тематиката
Подразделението HP Integrated Financial Solutions е основано за да поддържа сътрудниците на компанията, които желаят да приведат своя бизнес към модел с повтарящи се приходи, отбелязва CRN.

Статистиката демонстрира, че когато в решенията се употребяват лизинг и финансиране, междинният доход се усилва, размерът на отстъпките понижава и маржът се покачва, разясняват от компанията.

Новата конструкция в състава на HP ще предлага освен финансови услуги и услуги за наем на техника, само че и новаторски финансови решения, създадени за осъществяване на съответни бизнес задания на клиентите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР