Ще подпишем на 5 февруари, венчавка няма да има, казва

...
Ще подпишем на 5 февруари, венчавка няма да има, казва
Коментари Харесай

Софи Маринова не спира да изненадва: Вдига сватба в Арена Армеец?!

" Ще подпишем на 5 февруари, венчавка няма да има, споделя певицата. Първо мислех сватбата да е в “Арена Армеец ", само че след това подбрахме гостите, споделя гласовитата Софка в изявление за " 24 часа ".

- Сватбата ви обаче е планувана за 24 март. Защо я изместихте с месец?

- Звъня аз на Преслава, споделям ѝ: Преси, ще си вършим женитба на 24 февруари, желаете ли с Павел да сте ни кумове? И тя вика: “Мале, аз си ги знам тия дати наизуст, ще бъда в Лондон тогава, в случай че не сте дали капаро още, дай да създадем сватбата на друга дата ". И започнахме да си отваряме тефтерчетата с нея и по този начин се падна 24 март, като на 23-и и тя е на работа, и аз.

- Защо избрахте Преслава за кума? Само тъй като е от вашия отрасъл ли, или има и друга причина?

- Ние от дълго време с Преси сме си приятелки, излизали сме си дружно и аз предложих да е тя. И нали сме си, както се споделя, от една рогозка. Знаем си в шоубизнеса какво обичаме, какво не обичаме. Затова избрах нея.

-И двете сте измежду най-хитовите и гласовити певици в българския шоубизнес. Ще пеете ли на сватбата?

-Честно казано, доста артисти ще има. То всичко си е стратегия, има уредници - Дони Чачева и Жени Койчева провеждат сватбата. Всичко си е по стратегия кой по кое време влиза да пее, тъй като си има обичаи, които би трябвало да се спазят - с фъргането на букета, тортата. Но не сме си говорили още с Преслава дали ще пеем. Може и ние да пеем, въпреки че може да желаеме да се забавляваме, малко и на нас да пеят.

- На 24 март ли ще подпишете брак, или както в този момент е съвременно, в различен ден?

Сега, на 5 февруари, си подписваме към този момент брака с Гринго. Пак ще има снимчици. По-раничко, тъй като нали знаете, че на самата женитба се изиграва просто церемонията, авансово си ги направил тия неща. Така че ще бъдем на 5 февруари хубави - шаферките, кумовете, аз, Гринго, подписваме в София. Ще се нагласим хубави, сладки, ще има фотографче, ще си създадем фотоси...

- Синът ви Лоренцо шафер ли ще бъде?

- Не. Но ще си имам четири шаферки. Дони Чачева - Мис баба, нейната щерка Роси, кметицата на Владая - Таня Иванова, ние с нея сме си приятелки от доста години, и дизайнерката София Борисова от фешън къща “Романтика ". Те викат: “Мале, какви дърти шаферки си избра ", пък аз им споделям: Що, бе, булката нали е дърта ".

-Готов ли е описът с гостите към този момент?

-Ние няколко пъти го намалявахме тоя лист. Аз първо споделих на Гринго да създадем сватбата в “Арена Армеец " - ами, като поканим неговата рода, мойта рода, другари, сътрудници, 3-4 хиляди души ще станат. Ама успяхме с Гринго да си подберем гостите, с цел да им обърнем внимание. Гостите са поканени, поканите са раздадени, изобщо не може всеки да идва да гледа, тъй като ще има охрани. Без предложения няма да пускат никого. От 19 до 20 ч ще посрещнем гостите на вратата, тъй като няма да вървя по масите. В това време, като си посрещаме гостите, който каквото си има да даде, ще има кутийка там, ще си оставят  подаръчетата. И към този момент това, което желая, като си седим младоженците, кумовете да са до нас въпреки всичко и майките ни до нас. Това си е по традиция - и неговата майка, и мойта майка, по този начин миличко ще е.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР