Ще подкрепят ли социалистите правителството на Има такъв народ? Гост

...
Ще подкрепят ли социалистите правителството на Има такъв народ? Гост
Коментари Харесай

Иван Иванов, БСП: Приемственост от служебния кабинет ще е добър знак

Ще поддържат ли социалистите държавното управление на " ИТН "? Гост по тематиката в " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS е зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Иван Иванов.

" От днешната намира се даде добра посока за продължаващи диалози за сформиране на кабинет ", разгласи той.

По думите му разговорът с „ ИТН “ е тип израстване спрямо предния парламент.

" На днешната среща не са коментирани постове. Приемственост от служебния кабинет би била добър знак, тъй като той има добра оценка. Янаки Стоилов би бил добър образец за последователност ", счита Иванов.

Според него сред ИБГНИ и Има Такъв Народ има допирни точки във връзка с правосъдната промяна, преизчисление на пенсиите и изваждането на ГЕРБ от властта. А всички решения по отношение на поддръжката за кабинет на " ИТН " ще бъдат взети на следващия ден на пленума.

Зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия не смята, че би трябвало да се търси самостоятелна отговорност за резултата на Българска социалистическа партия на изборите, а Корнелия Нинова не трябва да подава оставка.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР