Ще подкрепя правителството за намаляване на субсидиите. Това заяви депутатът

...
Ще подкрепя правителството за намаляване на субсидиите. Това заяви депутатът
Коментари Харесай

Георги Марков: Защо държавата да хрантути БСП!

Ще поддържа държавното управление за понижаване на дотациите. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Георги Марков. " Съгласен съм дотацията е да е 1 лев. Когато нямаше дотации за партиите, бяха достижими 2 млн. гласа, а в този момент са фантазия ", съобщи той пред Нова телевизия.

„ Когато нямаше партийни дотации и хрантутене от страната, хората не ходеха на мач, на кино и на спектакъл, с цел да ни слушат във Великото Народно заседание. Защо в този момент Народното събрание е на това равнище? Защо народен представител стана мръсна дума? Защо страната ще хрантути партията Българска социалистическа партия, с цел да стане парламентарна и от такава да стане извънпарламентарна и да ги няма 4 месеца в Народното събрание? Защо ще субсидираме партията джудже ДСБ за това, че умъртви Съюз на демократичните сили? Аз не желая да им давам пари. Защо хрантутим партии от по 1%, с цел да се другар след това 7 партии с по 1% и поради ниската изборна преграда от 4% се вмъкват в Народното събрание ”, сподели още той.

„ Не зная кой е този бизнес, който ще финансира партиите. Може би и в този момент го субсидира ”, сподели още той. „ Това, което е типично за Борисов, може би и по тази причина осем пъти побеждава, е, че доста чува ”, съобщи конституционният арбитър. Политикът разяснява и обстановката в Европа. По думите му, в Западна Европа има рецесия на водачи.

„ Очевидно е, че Меркел е изтощена.Тепърва ще стартират разногласията по какъв начин да наподобява Европейски Съюз ”, предвижда той. ПЕС и ЕНП няма да имат болшинство в Народното събрание. Нито Вебер, нито Тимерманс ще бъдат определени, заради простата причина, че в Европа има доста насъбрани проблеми, а те са част от казуса, уточни той.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР