„Ще подкрепим вота на недоверие на БСП срещу правителството за

...
„Ще подкрепим вота на недоверие на БСП срещу правителството за
Коментари Харесай

Йордан Цонев от ДПС: Ще подкрепим вота на недоверие на БСП

„ Ще подкрепим вота на съмнение на Българска социалистическа партия против държавното управление за бранш „ Сигурност “, ние сме опозиционна партия. Искам да подчертая, че ние искахме да внесем избор по тази тематика още през декември м.г. Радвам се, че в този момент Българска социалистическа партия узря за концепцията на Движение за права и свободи “, сподели пред NOVA депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Народният фаворит уточни, че избор на съмнение може да се внесе и по тематика „ Здравеопазване “. „ Вижте какво става в здравната система. Има Плочев, няма Плочев. Европредседателството завърши, само че проблемите в България не престават със страшна мощ “, сподели политикът.

Според него България се нуждае от национална стратегия за промени.

Цонев разяснява и вчерашната информация на шефа на „ Антикорупция “ Пламен Георгиев, че сътрудника му Делян Пеевски е най-проверяваният и най-чистият човек в България. „ За да си плащаш налозите, с цел да спазваш всичко, което би трябвало да спазваш, би трябвало да имаш самият ти знания и да имаш съветници. Не всичко може да знаеш “, сподели Цонев.

И добави, че не знае къде е тъгата в изнесената информация. „ В мненията на така наречен десни имаше тъга. За десните не е значимо да има антикорупционни органи и те да работят и да ревизират, за тях е значимо тези органи да създават като отговорни тези, които те желаят да създават като отговорни. И тук ви показвам румънския модел с онази прокуратура “, сподели още Цонев.

Ако антикорупционните инспекции се правят от водача на ДСБ Атанас Атанасов, Цонев сподели, че няма да допускам в истинността им. „ Като знам биографията на Атанасов и добър ден да ми каже, няма да му допускам “, приключи коментара си депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР