Ще подкрепим отделна комисия за Лукойл, ако г-н Борисов не

...
Ще подкрепим отделна комисия за Лукойл, ако г-н Борисов не
Коментари Харесай

ПП-ДБ са против комисията за Турски поток да разследва и дерогацията за Лукойл

Ще подкрепим обособена комисия за " Лукойл ", в случай че господин Борисов не го е боязън, дано поддържа комисия за " Турски поток ". Не може да разберем тезата на ГЕРБ, само че очевидно се употребява тематиката, с цел да се размие тематиката " Турски поток ".

Това съобщи Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната – Демократична България " пред публицисти в Народното събрание.

Съпредседателят Кирил Петков направи уточнението, че в случай че ГЕРБ-СДС желаят да приказват за " Лукойл ", ще получат ръководител от тяхната парламентарна група. По този метод и ПП-ДБ, и ГЕРБ-СДС ще могат да засекат изказаните информации.

Ние сме постоянно за цялостна бистрота, няма от какво да се опасяваме, твърди Петков.

Кирил Петков напомни четирите значими тематики, които да са във фокуса на 49-ото Народно заседание: Още на следващия ден да се вкарат в дневния ред разпоредбите за Антикорупционната комисия; Законът за отбрана на лицата, които подават сигнали.

Знам, че ГЕРБ се тормозят от този закон, само че дано го приемем бързо, прикани Петков.

Третият закон, е законът за персоналния банкрут. Четвъртото нещо е пътната карта за енергетиката.

Тези четири неща, в случай че бъдат изпълнени в идващите четири седмица, България ще получи 1,2 милиарда лв.. Тогава към този момент може да приказваме за повишение на пенсиите за непрекъснато и ще приказваме, че бюджетът може да бъде изпълнен. Всичко друго е замазване на очите, съобщи Кирил Петков.

Съпредседателят на ПП-ДБ съобщи, че по този начин както тяхното обединяване са в очевидна коалиция, ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да заявят същото. Според Кирил Петков, в случай че нещо би трябвало да се случи, би трябвало да се приказва с Делян Пеевски, акцентирайки го като индивидът, който взема решенията. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР