Ще подам дело, обяви в ефира на bTV съпредседателят на

...
Ще подам дело, обяви в ефира на bTV съпредседателят на
Коментари Харесай

Ще "подам дело" на Свиленски: Петков

" Ще подам дело ”, разгласи в ефира на bTV съпредседателят на Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков по адрес на депутата от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Напомняме, че Левицата упрекна Промяната в операция на вота, което стана мотив за заканата за съд. Миналата седмица депутатът от Столетницата съобщи, че ПП  " открадна изборите ", по тази причина Българска социалистическа партия няма да изтегли предлагането си за въвеждане на смесено гласоподаване - машини и бюлетини.

" Вашият съпредседател и някогашен министър председател – ето там начело (Петков) – пристигна и сподели: " Оттеглете закона и ще ви дам кодовете. Кой е той та да държи кодовете на машините? ", разгласи Свиленски от трибуната на Народно събрание.

" Това, което споделих, е, че ние сме подготвени да подкрепим одит от специалисти на кода преди изборите, след изборите, с цел да получат сигурност и да махнат своето подозрение от машините. След това господин Свиленски съгласно мен употребява неистина.

Дадох му втори късмет да се откаже от думите си, тъй като не е нужно да се върви до правосъдната зала, само че той още веднъж повтори изявлението си. Затова ще подам иск, както подадох и за господин Бойко Борисов ", безапелационен бе Петков, който реагира ден по-късно от студиото на bTV.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР