Ще почувствате, че нараства напрежението, тъй като прекрасната Венера и

...
Ще почувствате, че нараства напрежението, тъй като прекрасната Венера и
Коментари Харесай

Много постъпки днес могат да се окажат съдбоносни

Ще почувствате, че нараства напрежението, защото прелестната Венера и колоса Юпитер са в съпротива. Влиянието от аспекта ще се усеща и в идващите 2-3 дни. Днес може да не получите това, което очаквате и да ви се стори, че околните ви и близките не ви обичат задоволително и не ви доближава тяхното почитание и обвързаност. Голяма е вероятността от разриви в партньорските връзки, разногласия и кавги. В този ден любовта ще е изгубила своето омагьосване и може да донесе отчаяние. Оптимизмът на единия е мотив за неспокойствие и прочувствено незадоволство при другия сътрудник. Засилва се неналичието на доверие. Всеки дърпа чергата към себе си. Трябва да се търси метод да се синхронизират другите възгледи.

Може да възникне блян към разсипничество или непредвидени недоразумения по финансови въпроси. Парите ще изтичат като пясък сред пръстите. Спазвайте диетите.

Луната е в символ Риби до 05:39ч на 25 юни.

Днес нашата сензитивност, вътрешен глас и способността ни за съпричастност ще бъдат засилени. Нека да се възползваме от това да почистим сърцето си, да споделим възприятията си с хората, които обичаме, да оставим нашите страсти да излязат на вън и да кажем хубави думи с повече обич.

Рак, Скорпион и Риби, вие ще бъдете новатори. Възползвайте се от лунния енергиен приток и силата ви на креативност и съблазняване ще бъде безкрайна.

Уязвими са ходилата на краката, избягвайте да ги натоварвате.

Доминиращ 20 лунен ден от 00:44ч на 23 юни до 01:11ч на 24 юни.

След мрачния деветнайсети ден идва ред на двадесетия ден - денят на превъзмогването на подозренията. Това е интервал на промяна, напредък, прилив на сили, излизане на ново равнище. Днес човек получава опцията да оцени живота си от височината на птичия полет и да разбере, че това, което се случва с него, не е инцидентно. Ако сте задоволително смели, в този момент може да решите да извършите нещо, което непрекъснато сте отлагали за по-късно.

Много добре е, в случай че през днешния ден можете да се отървете от отрицателното минало. Днешният ден ни оказва помощ да намерим същинската независимост. Ето за какво върнете задълженията си, спрете неприятното другарство.

Може би за известно време ще ви се желае да сте сами със себе си. Това е изцяло обикновено. Всичко обвързвано с астралната, духовната и галактическата сила намира отклик във вътрешният свят на индивида. Много ваши действия през днешния ден могат да се окажат съдбоносни. Която и да е обстановка може да дефинира по-нататъшният ви живот.

Освободете се от подозренията и тягостните мисли. Опасно е да се изпитва през този лунен ден горделивост, надменност и взискателност. Препоръчва се да се занимавате със фамилните обичаи, домашни отговорности и главно разчистване. Добре е да се молите и да четете свещени текстове. Не забравяйте, че всички промени стартират с духовно развиване, а двадесетият лунен ден е съвършен за това.

Полза на организма носят банята и сауната. Болести почнали през днешния ден не са рискови, само че могат да получат затруднение. Забранено е да се напряга зрението.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят.

В секса не е належащо да внасяте в този момент нови детайли. Старата любовна техника е по-добра, в сравнение с някоя нова. Главното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно.

Подстрижката подтиква оптимизма.

Сънищата са директно свързани с проблемите и спора сред вътрешното положение и социума, т.е. сред това, което персонално желаете и това, което ви постанова обществото, в което живеете. Това могат да бъдат родители, другари, средствата за всеобща информация, просвета и така нататък Внимателно анализирайте знаците в съня си и помислете по какъв начин може да постигнете златната среда сред условностите на обществото и вътрешните си потребности.

5 безоблачен ден - Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане. По-добре е да простите, в случай че сте скарани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР