Ще отидем на срещата с ГЕРБ със заявките, които сме

...
Ще отидем на срещата с ГЕРБ със заявките, които сме
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Срещата ПП - ГЕРБ бе договорена между мен и Десислава Атанасова

" Ще отидем на срещата с ГЕРБ със поръчките, които сме дали на нашите гласоподаватели, а те са да не поддържаме държавно управление с мандат на ГЕРБ и да беседваме за проблемите, които стоят пред българските жители, които ние сме дефинирали в 16 ограничения.

Мястото на диалозите е тъкмо в Народното събрание, ясно и транспарантно - пред очите на българските жители.... Няма нищо подмолно в тези сделки и никакво външно присъединяване на контактни групи. Тази среща беше контрактувана сред Десислава Атанасова и мен, като ръководители на двете парламентарни групи ", уточни Гюров пред БНР.

Той изрично повтори, че това няма да е диалог за поддръжка на държавно управление или мандат, а ще се беседва главно за политики.

По думите му, когато вторият мандат бъде връчен на Политическа партия, ще предложат вид, скрепен от политиките, подкрепяна от Политическа партия и с личен състав, основан на тези политики:

" Ще чакаме останалите партии да изкажат мнението си дали биха подкрепили подобен мандат, само че не в съдружен формат. Това би било най-вероятно формат на държавно управление на малцинството.... Ще създадем съвещания в Народно събрание и въз основата на това ще решим дали ще бъде изпълнен втория мандат ", добави Гюров.

Той отхвърли да има разединение в редиците на партията. Различното мнение дефинира като нещо обикновено.

“В случая с Ф-16 имаше разнообразни основание по какъв метод да бъде скрепено в контракта за доставката на вторите 8 изтребителя, че ние няма да купуваме самолети на картинка, а ще вършим заплащания едвам откакто забележим доставка по първия контракт. Имаше разлики, само че ние знаехме, че това няма да попречи на сключването на контракта и на уговорката, който е стихотворец за модернизиране на армията ", разяснява ръководителят на ПГ на Политическа партия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР