Ще отидем на избори. Неспособността да се справи с инфлацията

...
Ще отидем на избори. Неспособността да се справи с инфлацията
Коментари Харесай

Даниел Митов: ПП не успяха да разберат какво значи управление

Ще отидем на избори. Неспособността да се оправи с инфлацията и геополитическата обстановка смъкна държавното управление. " Продължаваме промяната " изчерпаха доверието, което им беше обещано. Това сподели по Българска национална телевизия Даниел Митов от ГЕРБ.

Виждаме от социологическите проучвания, че публичните настройки са изменени. Поне два пъти е спаднало публичното доверие към " Продължаваме промяната ". От партията не съумяха да схванат какво значи ръководство, добави Даниел Митов. Според него никой не може да каже на ГЕРБ кой да бъде водач на партията. Бойко Борисов няма да се отдръпна от партията, никой не може да слага такива условия, безапелационен е Даниел Митов. Според него е редно да има хартиени бюлетини на изборите. В противоположен случай по-възрастните хора и тези с по-ниско обучение губят правото си на глас.

Нови избори желае и депутатът Тома Биков.

Влизане на ГЕРБ още веднъж в ръководството е допустимо единствено след нови избори, съобщи депутата Тома Биков по Нова тв. Ставало въпрос за проевропейско ръководство с поддръжка от партии, които споделят тези правила. Това трябвало да става въз основата на хрумвания, а не на обособени персони и трябвало да има подготвеност да се заплаща политическата цена за такова ръководство. Поради това Биков не изключвал и договаряния с " Продължаваме промяната ".

Не сме обсъждали отдръпването на Бойко Борисов като водач на ГЕРБ, не имало въобще полемика в партията за лидерския въпрос, сподели още Биков. На него било смешно по какъв начин хора, чиято партия губела поддръжка, да дава препоръки на друга партия, която излизила като първо политическа мощ във всички изследвания, да си смени водача.
България била в дълбока рецесия и неналичието на решения я задълбочавали. Биков даде образец с това, че Бойко Борисов решил казуса със Северна Македония, въпрос, от който Кирил Петков и ръководещите се криели до момента.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР